Opiportal 3

Sisältöeditori

Täältä löydät ohjeet julkaisualustamme sisällön muokkaukseen, uusien sivujen luonnista, tekstin muotoilusta ja kuvasliderien käytöstä aina Google Maps -karttaupotteiden luomiseen.

 

 • Elementtien näkyvyys

  Elementtien näkyvyysasetuksella säästät aikaa ja vaivaa. Asetus mahdollistaa yksittäisen elementin näyttämisen yhdellä tai useammalla sivulla. Aseta esimerkiksi liikkeesi aukioloajat näkyväksi kaikilla sivuilla, jolloin aukioloaikojen päivitys tarvitsee tehdä vain kerran, yhteen paikkaan.

  Voit itse valita näkyykö elementti yhdellä, yksittäin valituilla vai kaikilla sivuilla. Elementin voi asettaa näkyväksi myös valikoitujen artikkelien aukiollessa.

   

   

  Sisällön jakautuminen sivuille

  • Pääsisältöalue - Pääsisältöalueen elementin näkyvyydeksi kannattaa asettaa “Kaikki sivut”. Elementti kopioituu tällöin kaikille sivuille, mutta sen sisältö ei, sillä pääsisältöalueelle syötetty sisältö on aina sivukohtaista.
  • Sisältöalue - Sisältöalueen sisältö monistautuu kaikille sivuille jonne elementti on asetettu näkyväksi. Muuttaessasi elementin sisältöä millä tahansa sivulla, muuttuu sama sisältö kaikilla muillakin sivuilla joilla sama elementti on.
  Tagit: Elementit  
    Takaisin