Sähköposti

Sähköposti

18.02.2020 muutoksen myötä selkeytimme sähköpostiasetuksia. Saapuvan ja lähtevän postin asetukset toimivat oman verkkotunnuksesi kautta. Oma verkkotunnuksesi on esimerkiksi sähköpostisi pääte:

"matti.meikalainen@opiferum.fi"

Tai esimerkiksi nettisivusi osoite:

opiferum.fi

 

Saapuva palvelin: mail.verkkotunnus.fi
Portti: 993
Salaus: SSL/TLS

 

Lähtevä palvelin: mail.verkkotunnus.fi
Portti: 465
Salaus: SSL/TLS

(korvaa verkkotunnus.fi omalla verkkotunnuksellasi)

 

Myös POP-protokollaa on mahdollista käyttää, mutta ensisijaisesti suosittelemme IMAP-protokollan käyttöä.

POP-protokollaa käytettäessä porttinumero on 995.

Kun IMAP on käytössä, voi sähköpostitilin liittää useampaan ohjelmaan ja samoja viestejä lukea myös tarjoamassamme Webmailissa.

Jos sähköpostisi toimii jo normaalisti, muutoksia ei tarvitse tehdä. Tarvittaessa voit olla yhteydessä meidän asiakaspalveluumme livechatillä arkisin 9.00 - 15.00 välillä oikeasta alakulmasta.

 • Allekirjoituksen lisääminen - Webmail

   

  TEKSTI
  VIDEO

   

  1. Kirjaudu sähköpostiisi käyttäen sähköpostiohjelmaa, https://mail.opiferum.com osoitetta, tai www.opiferum.com sivulta löytyvää 'WebMail' -sivua.


   Jos normaali sähköposti näkymä ei aukea heti, paina 'Aseta oletukseksi' linkkiä niin jatkossa sähköposti aukeaa ensimmäisenä. Nyt sähköpostiin pääset painamalla 'Roundcube' - laatikkoa.
  2. Kun olet kirjautunut sisään, paina ikkunan oikeassa yläkulmassa olevaa 'Asetukset' painiketta.
    
  3. Seuraavaksi mene 'Identiteetit' välilehdelle ja valitse identiteettisi oikeanpuoleisesta sivupalkista.

    
  4. Muokkaa-ikkuna aukeaa, josta pääset muokkaamaan omia tietojasi, mm. allekirjoitustasi. On suositeltavaa myös laittaa identiteetille nimi (ensimmäinen kenttä), joka näkyy viestiesi vastaanottajille lähettäjä kentässä ennen sähköpostiosoitetta.

    
  5. Voit halutessasi käyttää allekirjoituksessasi muotoiluja, valitsemalla 'HTML-allekirjoitus' valintalaatikon aktiiviseksi. Valintalaatikon valitessasi, allekirjoituslaatikkoon avautuu valintoja, joista voit mm. muuttaa allekirjoituksesi fonttityyliä, fonttikokoa, fontin väriä, sekä lisätä esim. vaakaviivan jakamaan allekirjoituksesi kahteen osaan.

    
  6. Kun allekirjoituksesi on valmis, paina 'Tallenna'. Sivuston ylälaidassa lukee "Tallennus onnistui", kun tiedot on tallennettu.
    
  7. Allekirjoituksesi näkyy nyt lähettämiesi sähköpostien alhaalla.
  Tagit: sähköpostiasetukset  
    Takaisin